На «Житомирських ласощах» знову назрівають сутички? ФОТО

Територію кондитерської фабрики оточили правоохоронці. 

Сьогодні, 25 травня, за повідомленням прес-служби Головного управління Нацполіції в Житомирській області, анонсовано масові заходи за участі значної кількості людей поблизу житомирської кондитерської фабрики.

«Головне управління Національної поліції в області закликає організаторів та учасників до цивілізованого вирішення господарського спору за допомогою правових засобів і норм та не допустити порушень публічного порядку.

Поліція вживає необхідних заходів для забезпечення належного публічного порядку та безпеки жителів обласного центру під час проведення заявленої акції.

Органи та підрозділи ГУНП Житомирщини переведені на посилений варіант несення служби, а до охорони міста залучено додаткові сили з інших регіонів держави.

Для збереження в області порядку поліцією проводяться й інші профілактичні, роз’яснювальні та слідчо-розшукові заходи», - йдеться у повідомлені.

Станом на 12:45, територію кондитерської фабрики охороняють правоохоронці.

Нагадаємо, 19 травня, понад 500 працівників ТДВ «ЖЛ» намагалися потрапити на територію кондитерської фабрики. Як анонсував голова Наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігор Бойко, працівники фабрики повернуться на свої робочі місця, адже суд визнав його законним власником майна ТДВ «ЖЛ».

 

Прочитано 647 раз

Последнее изменение Среда, 25/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework