×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергiй Машковський головам РДА: не можете - пишіть заяви на звільнення

Сьогодні,10 липня, голова ОДА Сергій Машковський провів міжвідомчу робочу нараду з питань протидії незаконного видобутку бурштину

n 1007155149на території Житомирської області.

Як повідомляє прес-служба облдержадміністрації, Сергій Машковський повідомив, що на нараді, яка відбулася під головуванням Президента на цьому тижні в м. Одеса, поставлено чіткі завдання перед головами облдержадміністрацій. Це - боротьба з корупцією, забезпечення безпеки в регіонах та залучення інвестицій. «Всі ці три проблеми в нашій області напряму пов’язані з незаконним видобутком бурштину. Це основний аспект, що зумовлює корупцію як в органах влади, так і в правоохоронних органах. Проблема незаконного обігу готівки та зброї – є питанням не тільки безпеки області, а й національної безпеки», - сказав керівник області, додавши, що в  разі переведення копалень у правове русло - це була б найбільша інвестиція в наш регіон.

Голова облдержадміністрації наголосив на тому, що головне завдання керівників правоохоронних органів та голів райдержадміністрацій – забезпечити законність та правопорядок на відомчих ними територіях. «Коли я чую гучні заяви про припинення видобутку бурштину - я б не був настільки оптимістичним. У мене є інші дані. Росте збурення людей. Ви повинні провести широку роз'яснювальну роботу серед місцевого населення та припинити видобуток бурштину. В боротьбі з бурштиновою мафією ви маєте 100 відсоткову мою підтримку. Не можете - нixто нiкого не тримає - пишiть заяви на звільнення. Перекладати відповідальність - тут це не пройде», - зазначив Сергій Машковський.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework