Псевдогромадські слухання або як житомиряни обговорювали кандидата на голову Держгеокадастру. ФОТО

У приміщенні облдержадміністрації 11 серпня було людно: житомиряни, громадські активісти та військовослужбовці прийшли на громадські обговорення кандидата на посаду керівника Держгеокадастру Житомирщини.


За рішенням конкурсної комісії на посаду очільника Держгеокадастру було обрано Максима Глушаницю.

Без скандалів та надзвичайних ситуацій обговорення не обійшлося: у 16-річного юнака, який перед обговоренням роздавав скандальну газету «Телетайп Тудей», при обшуку міліціонери вилучили пістолет. Детальний огляд довів, що пістолет не бойовий, а травматичний. Неповнолітній та міліціонери відмовились коментувати ситуацію.

У сесійній залі облради, де проходило обговорення, атмосфера була напружена. Громада розділилась на два табори: ті, хто підтримують кандидата, та ті, хто проти.

Максим Глушаниця за строковим трудовим договором на постійній основі працює помічником у нардепа Борислава Розенблата. Цей факт обурив громаду міста, Глушаницю звинувачували у корупції, некомпетентності та розкраданні коштів.

Частина присутніх внесла пропозицію повірити кандидатові, але лише на певний час, щоб дати змогу реалізувати свої можливості.

Максимові Глушаниці активісти у футболках «Стоп корупція» довго не давали змогу виступити. Коли кандидату надали слово, то відповідати на конкретні фахові запитання він відмовився, обіцяв лише надати землі для військовослужбовці із зони АТО.

Назвати слухання громадськими обговореннями важко, адже під час зібрання не вівся протокол, не було секретаря, питання та зауваження ніяк не фіксувалися. Громада обурена таким ставленням до себе. Навіщо робити фарс та псевдообговорення, якщо зауваження та побажання житомирян ніяк не враховуються?

Лілія Мельник

 

 

 

 

Последнее изменение Вторник, 11/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework