×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Борислав Розенблат про порізані палатки «Опозиційного блоку»: Регіонали хочуть реваншу, але його не буде!

25 серпня, близько 16.00 у Житомирі молодики порізали ножами палатки «Опозиційного блоку».

n 2508155545 2Як повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Форест, близько 20 невідомих молодиків спочатку знищили палатку біля ЦУМу, опісля дві палатки біля ТРЦ «Глобал» та Міської ради.

Також Форест пише, що міліція приїхала не відразу.

(Мова оригіналу збережена).

«Сначала уничтожили палатку возле ЦУМа на ул Киевской, следом две палатки возле Горсовета и Глобала.Милиция при этом не появлялась ,только после совешения преступления по вызову приехал наряд милиции.Со слов женщин раздававших литературу неизвестные угрожали им,сказал что ваше щастье что вы женщины ,были бы вы "мужыками "мы бы вам здесь показали.Депутат областного Совета Андрей Дьяченко прокоментировал что это по всей видимости была аккция запугивания.Странно одно сказал он ,что как бы случайно я встретил на месте народного депутата Розенблата,с его слов явствует , что к этому он не причастен.Как видим дорогие читатели мы идем по пути демократии,а то ли еще будет перед выборами,когда уже в Житомире жгут машины,врываются в редакции и вот новый этап режут палатки....»

n 2508155545

Ситуацію прокоментував і Борислав Розенблат.

«Сьогодні став свідком того, як житомирські активісти виступили проти встановлення у центрі міста агітаційних наметів Партії регіонів, яка перефарбувалася в Опозиційний блок. Я побачив, що люди сперечалися між собою і вирішив підійти.
Активісти були категорично проти того, щоб регіонали проводили свою агітацію, прикриваючись гаслами про мир та добробут.
Як ті, хто роками спустошували державну скарбницю, чим довели країну до повного зубожіння, агітували за сепаратизм, загравали з Путіним і кинули країну у війну, можуть нині говорити про мир і добробут???
Я взяв почитати одну з агітаційних газет - кожна стаття про те, яка погана зараз влада. Особливо мене потішила інформація, що, буцімто, на Житомирщині «Блок Петра Порошенка» змушує керівників установ та великих підприємств вступати у нашу партію, як колись це робила Партія регіонів. Виходить, що «Блок Петра Порошенка» використовує методи Януковича? Це абсолютний наклеп! Я одразу спитав у начальника штабу Дяченка, який був там присутній, чи є у нього якісь докази. Він сказав, що є, але він оприлюднить їх після виборів. Я попередив його і Наталію Леонченко, що звертатимусь до суду.
Регіонали хочуть реваншу, але його не буде! Я дійсно став на сторону активістів, які сьогодні вимагали припинити акції і згорнути намети.

А ще, ви знаєте, у Верховній Раді зареєстровано законопроект про заборону політичної агітації для того, щоб партії змагалися не лозунгами і гарними картинками, а справами, і витрачали свої бюджети не на рекламу, а на реальну допомогу людям. Я повністю підтримую цю ініціативу!», - пише політик.

n 2508155545

n 2508155545

n 2508155545

Последнее изменение Вторник, 25/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework