×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Мобілізований житомирський депутат про реалії зони АТО. ВІДЕО

26 серпня мобілізований депутат Житомирської міської ради Сергій Онищук розповів журналістам всі подробиці його служби у зоні АТО.

l 260815155 1Депутат був мобілізований 22 квітня 2015 року. Зараз він у складі 36-ї окремої бригади морської піхоти, перебуває у секторі М, під Маріуполем.

За законом народний обранець міг не йти на фронт. Але, як зазначає депутат, він не міг просто сидіти дома в той час, коли на Сході ледве не щодня гинуть хлопці.

Сергій Онищук зазначає, що проблеми з постачанням у армії завжди були та будуть. Але хлопці не голодні, військо сите, а отже боєздатне.

Найгіршим на фронті є самотність: чоловік дуже часто згадує Житомир, друзів та родину. Звісно, бойове братерство надзвичайно сильне, хлопці підтримують один одного як можуть. У зоні АТО важливим є людське спілкування, аби підтримувати бойовий дух армії.

Під час прес-конференції Сергій Онищук заявив, що планує подавати свою кандидатуру на вибори до міської ради. Житомирянам побажав бути чесними перед собою й жити за цим принципом. 

l 260815155 2

Последнее изменение Среда, 26/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework