×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Малинських хабарників можуть відпустити за 518 тис. грн. застави

За клопотанням прокуратури Житомирської області посадовців, які отримали неправомірну вигоду, взято під варту.

n 2809155982У неділю, 27 вересня, за клопотанням слідчого прокуратури Житомирської області головам Малинської райдержадміністрації та райради, які підозрюються в одержанні неправомірної вигоди на суму 40 тис грн, ухвалою Корольовського суду м. Житомира обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Також, ухвалою суду визначено розмір застави, достатньої для виконання підозрюваними передбачених Кримінальним процесуальним кодексом обов’язків, зокрема, для голови райдержадміністрації - 300 тис грн, голови райради – 218 тис грн.

Як повідомлялося раніше, працівники Служби безпеки та прокуратури області затримали їх під час одержання від фермера хабара у розмірі 40 тис грн.повідомлялося раніше, працівники Служби безпеки та прокуратури області затримали їх під час одержання від фермера хабара у розмірі 40 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовими особами, які займають відповідальне становище) Кримінального кодексу України здійснює прокуратура області.

Санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Последнее изменение Понедельник, 28/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework