×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Затриманий за хабар голова райдержадміністрації наказував ТВК друкувати бюлетені в місцевій друкарні

У Малині Житомирської області голова райдержадміністрації Володимир Литвиненко намагався змусити міську виборчу комісію затвердити рішення про друк бюлетенів

n 2809155994для проведення місцевих виборів в КП «Малинська районна друкарня».

Про це повідомляє ГМ «ОПОРА».

У виборчій комісії з таким «проханням» посадовця не погодились, оскільки бюлетені були б надруковані без ступенів захисту.

«Ми, власне, і не збирались в Малині друкувати, точніше це було під питанням до того часу, як до нас увірвався в кабінет пан Литвиненко, голова райдержадміністрації і не почав вимагати, щоб ми їх друкували в Малині. Ми в п’ятницю на засіданні ТВК проголосували за рішення друкувати їх в Києві. Він взагалі нам тут кричав, що отримав лист від губернатора, і вони вимагали від районної комісії, і вона погодилась друкувати, і ви теж зобов’язані, але ми незобов’язані, але цього листа ми не бачили », – каже голова Малинської міської виборчої комісії Суворова Наталія Вадимівна.

Отримати коментар в голови райдержадміністрації Володимира Литвиненка на разі не можливо, оскільки від знаходиться під вартою через отримання хабара.

Відповідно до пункту 8 ч. 2 ст. 25 Закону України про місцеві вибори: «Міська територіальна виборча комісія затверджує текст виборчих бюлетенів по виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, відповідної обласної, районної ради, забезпечує виготовлення виборчих бюлетенів,передає їх відповідним виборчим комісіям».

Последнее изменение Вторник, 29/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework