×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

До передвиборчих перегонів за крісло мера долучилися Сидір Кізін, Наталія Леонченко та Олександр Васильківський

Сьогодні останній день подання документів до виборчих комісій.

n 3009156016Міська виборча комісія зареєструвала 7 кандидатів на посаду житомирського міського голови.

«Шляхом самовисування – Євгеній Кузнєцов та Григорій Буравков. Також наша комісія зареєструвала п’ять подань від політичних партій с кандидатурами на посаду житомирського міського голови: Наталія Чиж, Сергій Сухомлин, Світлана Пахольчук, Любов Цимбалюк та Роман Давиденко», - розповідає голова Житомирської виборчої комісії Тамара Яремчук.

Як передає Житомирська Хвиля, наприкінці вчорашнього дня виборча комісія зареєструвала ще трьох кандидатів на посаду Житомирського міського голови. Це Сидір Кізін, Наталія Леонченко та Олександр Васильківський. Щодо реєстрації кандидатів у депутати міської ради, то Тамара Яремчук повідомляє наступне:

«Зараз в нашій комісії дійсно напружений момент, тому що висування кандидатів політичними партіями почалося двадцять першого числа, але от з учорашнього дня партії почали масово нести пропозиції щодо кандидатів міської ради. Зараз триває прийом документів. Закінчується момент подачі політичними партіями. Всі партії, які подали документи, ми перевіримо. І ті документи, які відповідають чинному законодавству, будуть виборчою комісією зареєстровані».

Последнее изменение Среда, 30/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework