Житомирський УКРОП висунув більше шестиста кандидатів у депутати

Двадцять п’ятого жовтня Україну чекають місцеві вибори. Виборчі комісії активно працюють над організацією підготовки та проведення виборів.

«Житомирський УКРОП висуне більше шестиста кандидатів на місцевих виборах 25 жовтня». Про це 30 вересня розповіла голова Житомирського осередку партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП» Тетяна Пашкевич під час зустрічі разом із Асгером Рустадом та Хеленою Латіо – членами місії ОБСЄ зі спостереження за виборами на місцевих виборах.

Вони виявили бажання разом із головою осередку подати необхідні документи для реєстрації кандидатів в депутати обласної ради до Житомирської обласної виборчої комісії.

"Ми дали змогу головам місцевих осередків підбирати самостійно кандидатів, фактично не втручаючись у цей процес. На місцях громадяни краще знають людей, тому вони змогли об’єднати навколо себе гідних кандидатів. Кожна анкета кандидата була перевірена обласним штабом, лиш декількох було не ухвалено", - зазначила голова Житомирського осередку партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП»

Від партій на Житомирщині балотуватиметься 621 кандидат до місцевих рад різних рівнів. Загалом від УКРОПу по Україні балотується більше 10 тисяч кандидатів. Сьогодні УКРОП налічує 3 тисячі членів партії та 600 парторганізацій по всій країні.

Результати реєстрації виборчі комісії оголосять найближчим часом.

Експерти наголошують, що одним із ключових питань майбутніх місцевих виборів є те, чи збережуть провладні політичні сили підтримку серед населення, чи підтримку отримають абсолютно нові сили, що не мали ніяких зв'язків з минулою владою.
Новим силам сприятиме те, що представники нинішньої влади не мають довіри, а кандидати мають «впізнаваність» місцевого рівня, яких добре знають виборці.

 

Последнее изменение Четверг, 01/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework