×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Коростенька друкарня у бюлетені прізвище кандидата в мери, який є діючим міським головою, надрукувала іншим шрифтом

У зразку виборчого бюлетеня для голосування за кандидатів на посаду Коростенського міського голови прізвище нинішнього мера Володимира Москаленка надруковано іншим шрифтом.

n 1510156237Порушення виявив 13 жовтня інший кандидат Іван Камінський, коли прийшов підписувати зразок бюлетеня до міської виборчої комісії, - повідомляє ГМ «ОПОРА».

В коментарі ОПОРІ голова міської виборчої комісії Колесник Ольга Сергіївна зазначила:«Це в друкарні була помилка, може це спеціально було зроблено. Всі члени дивились на нього і не помітили, я вважаю, що це підвох якийсь. Навіть, кандидати приходили підписувались і не помітили, а Камінський Іван не підписався, і він помітив. Я жду власника друку, я вчора цілий день йому дзвонила, він не відповідав на мої дзвінки, я хотіла з ним поговорити, ми це виявили 13 під вечір. Вони друкувались в місцевій друкарні «Тріада». Буду намагатися з ним зустрітися, сьогодні ми зберемо засідання, будемо якось вирішувати. Зв’язку з ним не було».

n 1510156237 1

Директор приватної друкарні «Тріада С» Стужук Володимир ОПОРІ прокоментував: «Тільки сьогодні комісія буде збиратись, де буде затверджувати зразок цього бюлетеня і де буде вже заключатись договор, кількість, умови постачання. Тому, те що у вас, хто там що де надрукував, то таке. Зразків може буть 10 штук різних, правильно? Сьогодні на 12 годину комісія збирається для того, щоб розглянути і затвердити зразок.  А той зразок якийсь із перших, незрозуміло що. Бюлетені ще ніхто не друкував. Зразки давали різні».

Кандидат на посаду міського голови Іван Камінський написав скаргу на міську виборчу комісію з вимогою усунути недоліки та змінити підприємство - виготовлювача виборчих бюлетенів з виборів Коростенського міського голови.

Відповідно до ч. 10 ст. 74 Закону України «Про місцеві вибори»:«Виборчі бюлетені для голосування у відповідному виборчому окрузі друкуються на однаковому папері та повинні бути однаковими за розміром, кольором і змістом».

В ч 8. Ст. 25 Закону зазначається: «Територіальна виборча комісія затверджує текст виборчих бюлетенів по виборах депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, відповідної обласної, районної ради, забезпечує виготовлення виборчих бюлетенів, передає їх відповідним виборчим комісіям».

Последнее изменение Четверг, 15/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework