Сухомлин, Чиж і Буравков зустрілися на "вільному мікрофоні" у Житомирі

«П’ять запитань до кандидатів на посаду Житомирського міського голови - захід під такою назвою відбувся у Житомирі.

Сергій Сухомлин, Наталія Чиж та Георгій Буравков відповіли на запитання модераторів і розповіли, які перші кроки планують планують робити на посаді мера і як збираються розбудовувати місто.

У нас з кожним роком в перший клас дітей йде все більше і більше в порівнянні з минулим роком. Але населення зменшується - молодь виїжджає з Житомира. Перше, що необхідно зробити для того, щоб ця молодь могла себе знайти в місті Житомирі - це створення робочих місць. Без робочих місць не залишиться молодь, яка не буде наповнення бюджету. Індустріальний парк - питання, яке ми порушували, у мене він є в програмі, і інвестиційний клімат для інвестора. Другий напрям, який необхідно для молоді - це садочки для їхніх дітей. Для того, щоб два члени молодої сім'ї могли працювати і заробляти гроші. І дозвілля, дійсно, підтримую спорт. Ми зробили ескізні проекти реконструкції стадіону "Спартак" і це в мене в програмі окремим рядком написано. Другий напрямок - це будівництво бази водних видів спорту і третє - це створення міського молодіжного центру для того, щоб творча молодь мала місце, де себе реалізувати - на базі кінотеатру "Жовтень", - сказав кандидат на посаду Житомирського міського голови Сергій Сухомлин.

Організатори переконують - Захід не є агітаційним, а носить суто інформаційний характер, аби кандидати могли озвучити свої програми, стратегії та конкретні дії, які вони збираються робити задля вирішення існуючих в громаді проблем.

"Місто Житомир не зможе жити без знищення корупції. На жаль, нема пані Цимбалюк, яку запрошували. втора роки, будучи при владі, у нас у жахливому стані ЖКХ, у нас у жахливому стані дороги, у нас все у жахливому стані. Поки ми не позбудемося корупційної складової, нічого не буде відбуватися", - сказала Наталія Чиж.

"Перш ніж говорити про розвиток міста, треба повернутися до того, що треба відновити все те, що колись було створено нашими попередниками. Тобто наше місто повинен хоча б повернутися до того, що було до 91-го року. А для цього потрібно зробити ревізію", - вважає Георгій Буравков. 

Зустріч влаштувала громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Організатори кажуть, впродовж наступного тижня проведуть ще одну дискусію, на яку запорошать інших кандидатів у мери.

 

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 16/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework