Депутати міськради не змогли поділити комісії: «Опоблок» та «Батьківщина» покинули залу під час голосування

Депутати Житомирської міської ради 14 грудня на третьому пленарному засіданні першої сесії міськради голосували за створення постійних депутатських комісій та обирали їх керівників.

Планувалось створити п’ять комісій та обрати таких керівників:
1.Комісію з питань депутатської діяльності, регламенту та дотримання законодавства повинна була очолити Ірина Ярмоленко від «Радикальної партії Олега Ляшка».
2.Комісію з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій повинна була очолити Любов Цимбалюк від «ВО Батьківщина».
3.Комісію з питань містобудування, архітектури та землекористування мав очолити Микола Янушевич від «Блок Петра Порошенка «Солідарність».
4.Комісію з питань охорони здоров'я, соціального захисту та гуманітарних питань повинна була очолити Наталія Леонченко від «Опозиційного блоку».
5.Комісію з питань інфраструктури міста мав очолити Олег Черняхович від «ВО «Свобода».

Під час голосування за проект рішень про створення постійних комісій, депутати внесли поправки стосовно керівників.
Ірина Ярмоленко запропонувала назначити головою комісії з питань депутатської діяльності, регламенту та дотримання законодавства Сергія Онищука.
Також була пропозиція замість Любові Цимбалюк назначити головою бюджетної комісії Юрія Мойсеєва від «Блок Петра Порошенко «Солідарність».
Наталія Леонченко внесла пропозицію, щоб всі фракції, крім «Самопомочі», очолювали не більше однієї комісії та запропонувала оголосити перерву.
Міський голова Сергій Сухомлин пояснив, що перерву під час розгляду питання не можна робити.
Під час голосування за кандидатуру Сергія Оніщука на голову регламентної комісії, депутати фракції «ВО Батьківщина» та «Опозиційний блок» залишили сесійну залу, але 25 депутатів, які були в сесійній залі, підтримали склад комісій в цілому.

Про те, як депутати не поділили комісії, детальніше в сюжеті.

 

Последнее изменение Понедельник, 14/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework