×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ФК «Житомир» керуватиме людина, яка очолювала «Молоді регіони»

Обрали новим директором КП «Муніципальний футбольний клуб «Житомир» Руслана Павлюка.

n 2303168381 1Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав заступник Житомирського міського голови Матвій Хренов.

«Руслана знаю, як людину відповідальну і такого, який в курсі справи – він є головою Житомирської районної федерації футболу та депутатом обласної ради (думаю, це швидше плюс і додаткові можливості для реалізації задумів).

Попереджуючи закиди, одразу зазначу – хотіли Руслана призначити в.о. до проведення повноцінного конкурсу, але присутня громадськість заявила, що людині варто довірити повноцінне керування міським футболом, адже 2 квітня стартує аматорська футбольна ліга і просто немає часу на розкачку. Ну що ж, бажаємо перемог!», - написав чиновник.

Нагадаємо, Руслан Павлюк є головою Федерації футболу Житомирського району та  депутатом Житомирської облради.

Окрім цього Руслана Павлюка пов’язують із «регіонами». У 2012 році він очолював ЖМГО «Молоді регіони» та працював в Житомирській районній раді під час правління режиму Януковича.

У 2014 році Руслан Павлюк був одним із кандидатів, аби очолити Житомирську району раду. Тоді житомирські свободівці разом пікетували Житомирську облдержадміністрацію, адже виступають проти будь-яких призначень колишніх «регіоналів».

Проте, свою приналежність до Партії регіонів Руслан Павлюк спростовує. Одному із житомирських видань, чиновник прокоментував так: «В Партії регіонів я не перебуваю, і не перебував, я можу кожному сказати, так я був у владі, але нехай хтось скаже про корупцію. Я займаюсь своїми справами і, вважаю, нехай кожна людина в районі скаже свою думку».

n 2303168381

Последнее изменение Среда, 23/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework