×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Житомирян запрошують підтримати МФК "Житомир" в матчі проти ФК "Луцьк" в суботу, 4 червня

У суботу, 04 червня, в Житомирі відбудеться матч заключного, 6 туру аматорського чемпіонату України з футболу. МФК "Житомир" на домашньому полі стадіону "Колос" Агротехнічного коледжу (вул. Покровська, 96) прийматиме ФК "Луцьк".

МФК "Житомир" зберігає шанси завершити сезон на другій позиції в турнірній таблиці, але для цього потрібно, окрім власної перемоги, щоб в іншій зустрічі ФК "Малинськ" не програв нашому минулому супернику - ФК "Гірник".

Аматорський чемпіонат України з футболу

6 тур, Житомир, 04 червня

МФК «Житомир» - ФК “Гірник”

початок матчу - о 18.00

Буде вестися пряма трансляція матчу
Нагадаймо, що на виїзді житомиряни обіграли "Луцьк" 3:1, програючи по ходу матчу 0:1. Тепер у наших футболістів є гарний шанс закріпити свій успіх. І хоча наші суперники зараз займають останню сходинку в турнірній таблиці, не вигравши за сезон жодного матчу, простою гра для житомирян не буде. Гості зроблять все можливе, аби здобути хоча б одну перемогу під завісу турніру. Інакше б вони просто не приїхали на гру, яка для команди вже нічого не вирішує. Але луцькі футболісти вирішили боротися до останнього.
Запрошуємо житомирян та гостей міста підтримати команду на стадіоні "Колос". квитки можна буде придбати перед входом на стадіон. Безкоштовно на стадіон зможуть потрапити діти до 16 років, учасники АТО, та всі категорії пільговиків, для яких вхід буде за посвідченнями.

 

Последнее изменение Пятница, 03/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework