«Хто з мечем прийде – від меча і загине!» ФОТОРЕПОРТАЖ

На майдані С. П. Корольова пройшов турнір з кікбоксингу WAKO «МЕЧ ДРЕВЛЯН». Змагання пройшли 25 червня, на відкритому вуличному ринзі у центрі міста.

Участь приймали житомирські бійці та кращі спортсмени з інших міст, які сформувалися у збірну супротивну команду.

Спортивне свято розпочалося яскравим прибуттям наших древлянських воїнів: під рок-музику на байках вони заїхали на майдан. І після урочистого відкриття безпосередньо розпочався турнір.

А на турнір, щоб підтримати своїх, прийшло більше сотні житомирян. Древляни-житомиряни виграли з командним рахунком 10:4, а символічний трофей переможця – «Меч древлян» отримав Володимир Демчук, який у травні цього року у Будапешті завоював Кубок світу з кікбоксингу. Наші кікбоксери виправдали своєю перемогою гасло заходу «Хто з мечем прийде – від меча і загине!».

Але, як заявляли бійці з Тернополя, неважливо, хто переможе, а хто програє, адже самі спортсмени приїхали поділися досвідом і показати свою техніку ведення бою.

Подібні заходи у нашому місті необхідні для того, щоб популяризувати серед молоді спорт та здоровий спосіб життя. Адже наші спортсмени-переможці – це найкращий приклад витримки, мужності, сили духу для підростаючого покоління.

Після завершення боїв та нагородження переможців організатори подарували нам вечірній концерт з запальними хедлайнерами «Тінь Сонця» та "Old Tree Fellows", PANIVALKOVA.

БІЛЬШЕ ФОТО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

 

 

Последнее изменение Среда, 29/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework