Юний рятувальник із Житомира виборов срібло на Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків. ФОТО

Днями у спортивному комплексі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності проходив чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юніорів та юнаків. 

Участь у змаганнях взяла і збірна команда Житомирської області.

Про це повідомляє У ДСНС у Житомирській області.

Протягом 4-х днів юні спортсмени визначали кращого у традиційних видах пожежно-прикладного спорту: підйомі по штурмовій драбині, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, бойовому розгортанні та пожежній естафеті 4х100 метрів.

До складу житомирської команди, яку тренує Олександ Камінчук, увійшли 9 юних спортсменів: Віталій Охрімчук, Дмитро Умінський, Владислав Носок, Юрій Мущинін, Михайло Добржанський, Данило Фурманський, Єгор Красовський, Віктор Мороз та Ольга Камінчук. Під час змагань юнаки показали високий рівень підготовки та професіоналізм у багатьох випробуваннях.

Приємно відзначати, що на Житомирщині засяяла нова зірка з пожежно-прикладного спорту – Владислав Носок. Юнак посів друге місце в подоланні 100-метрової смуги перешкод серед учасників молодшої групи. Владислав продовжив добрі традиції свого батька Олександра Носка, який є майстром спорту та тренером збірної команди Житомирської області з ППС.

Зауважимо, що за результатами змагань житомирський спортсмен Владислав Носок увійшов до складу збірної юнацької команди України та буде представляти країну на VІI чемпіонаті світу, що відбудеться в Чеській Республіці.

Злагоджено та майстерно юні спортсмени виконали вправу з «Бойового розгортання». Подолавши дистанцію за 28.30 сек., вони посіли почесне 4 місце. У підсумку напруженої боротьби між 19 командами з усієї України, юний колектив майбутніх рятувальників заслужено здобув 5-е загальнокомандне місце.

Юнацький пожежно-прикладний спорт на Житомирщині популяризується та розвивається. Його головна мета – відвернути дітей від вулиці, навчити азів безпеки, допомогти бути сміливими та спритними, самовідданими і непоступливим.

Безпосереднє залучення молоді до занять пожежно-прикладним спортом проносить відповідні результати. Вихованці юнацького спорту здобувають освіту у вищих навчальних закладах професійного спрямування та продовжують нести служби в підрозділах державної служби України з надзвичайних ситуацій.

 

 

Последнее изменение Вторник, 05/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework