Який вигляд має житомирський стадіон «Полісся», на який хочуть виділити ще 15 мільйонів гривень. ВІДЕО

  5 березня 2020 року на завершальну стадію реконструкції центрального стадіону «Полісся» можуть додатково виділити 15 мільйонів гривень.  Який вигляд має стадіон напередодні голосування в обласній раді, з’ясовували журналісти Житомир.info.

  Реконструкція центрального стадіону «Полісся» триває вже 15 років. Вперше про реконструкцію головної спортивної арени Житомира заговорили в далекому 2005 році.

  Відтоді це «будівництво довжиною у вічність» пережило вісьмох голів Житомирської облдержадміністрації, Віталій Бунечко - дев’ятий.

  Перед звільненням ексголова ОДА Ігор Гундич проводив стадіоном екскурсію та розповідав про роботи: наскільки завершено реконструкцію споруди, скільки грошей вкладено в будівництво та які змагання зможе приймати стадіон після відкриття.

  Нагадаємо, аудитори перевірили черговий договір на реконструкцію стадіону «Полісся» й зобов’язують Житомирську ОДА його розірвати.

  Як повідомляв Житомир.info, 22 серпня 2019 року на офіційному відкритті стадіону «Спартак Арена» новий голова ОДА Віталій Бунечко пообіцяв добудувати стадіон «Полісся» й 5 вересня зібрав нараду, аби обговорити реконструкцію центрального стадіону. А вже 16 жовтня Бунечко «анонсував» розслідування про можливе розкрадання коштів на реконструкції стадіону «Полісся». У листопаді слідчі ГУНП звернулися до суду з клопотанням про доступ до речей та документів, необхідних для розслідування, розпочатого 7 жовтня 2017 року, щодо розтрати коштів на реконструкції житомирського стадіону «Полісся». Мова йде про роботи, які виконувалися впродовж 2016-2019 років, сума завданих збитків ще встановлюється.

  23 грудня 2019 року голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко затвердив проєктну документацію по реконструкції стадіону «Полісся» загальною вартістю 167 млн грн.

sportzt.com з посиланням на Житомир.info

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 06/03/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework