На закінчення робіт на житомирському стадіоні «Спартак Арена» з державного бюджету виділили ще 7,5 млн грн

  На житомирському стадіоні «Спартак Арена» під час карантину проводять роботи із так званого «косметичного» ремонту: співробітники стадіону засівають клумби свіжою травою, лагодять сидіння на трибунах та місцями перекладають тротуарну плитку.

   Підрядна будівельна компанія продовжує роботи в приміщенні на території стадіону.

   Подробиці у матеріалі zhitomir.info.

  Радник мера Житомира Олександр Черняхович розповідає:

  «Зиму стадіон пережив добра, можна так сказати. Зараз працюють і співробітники стадіону, і працює підрядна організація, яка завершує будівельні роботи. Зараз чистяться трибуни, сіється трава, бо зараз саме та пора, коли це потрібно зробити. Маємо надію, що карантин закінчиться і ми стадіон відкриємо. По іншим роботам - закінчуються душові, закінчуються роздягальні, через два тижні ми їх відкриємо. Десь просіла плитка, метр-два її перекладуть і все матиме нормальний вигляд», - розповідає Олександр Черняхович.

  На завершення реконструкції стадіону з державного бюджету України вже виділили 7.5 мільйонів гривень. За ці кошти тут мають завершити роботи з облаштування системи відеонагляду та освітлення. Загальна вартість реконструкції стадіону разом із дофінансуванням складає 64 млн грн. 70% із цієї суми - кошти державного бюджету і 30% - кошти міського бюджету.

  «Два тижні - це термін на роботи, які ми виконуємо після зими. Тут ще потрібне дофінансування даного об’єкту і нам вже підтвердили, що ці гроші ми отримаємо з державного бюджету. Це буде 7.5 млн грн, які підуть на обладнання, на систему відеонагляду, на освітлення. Були пропозиції для забезпечення охорони правопорядку. Усі ці роботи також включені до проєкту і вони будуть профінансовані з державного бюджету. Все, що пов’язане з державним бюджетом - важко робити прогнози, але чекаємо, що за місяць, може півтора вони будуть. По суті підрядник вже за свій кошт на 40-50% виконав ці роботи, але поки не можна йому їх профінансувати, бо поки цих грошей ще немає», - каже Олександр Черняхович.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework