×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Машковський повністю підтримує діяльність нового очільника Одеської області. ВІДЕО

«Я готовий стати модератором в боротьбі з корупцією у нас в області», – про це заявив голова Житомирської обласної державної адміністрації

n 1007155146Сергій Машковський після наради під головуванням Президента Петра Порошенко, яка відбулася 08.07.15 в м. Одеса.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Сергій Машковський розповів, що Житомирська область виконує всі поставленні завдання: «Будівництво фортифікаційних споруд, нарахування субсидій, проведення адміністративно-територіальної реформи – пріоритетні завдання для нас. Все виконується чітко, у встановлені Президентом терміни», – та наголосив на тому, що повністю підтримує ініціативу Глави держави перейти на електронний документообіг і запровадити систему електронних державних закупівель.

Керівник області повідомив, що розпочав дієву боротьбу з незаконним видобутком бурштину. «Президент та правоохоронні органи теж націлені на цю боротьбу. Об’єднавши зусилля, нам вдасться це зробити», – сказав голова облдержадміністрації додавши, що вирішення цієї проблеми багато в чому залежить від прийняття законодавчих рішень.

Сергій Машковський сказав, що повністю підтримує діяльність нового очільника Одеської області Міхеіла Саакашвілі.

Прочитано 612 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework