Правоохоронці затримали квартирного крадія

Правоохоронці встановили крадія, який, скориставшись ремонтом у квартирі пенсіонера, жителя райцентру, викрав кухонну техніку. Триває досудове розслідування.

Про це повідомляє прес-служба УМВС в Житомирській області.
До чергової частини Бердичівського міськвідділу міліції звернувся 65-річний чоловік, який повідомив про крадіжку побутової техніки.
На місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої зі слів заявника з’ясували, що у його квартирі проводяться ремонтні роботи. До їх завершення для естетичного монтажу чоловік купив для кухні нове технічне обладнання.
Однак злодій викрав щойно придбані кухонну витяжку, духову шафу, посудомийну і пральну машини та комплект змішувачів для ванної кімнати.
«Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Ми встановили, що злодій потрапив до оселі через металопластикове вікно, пошкодивши його», - розповів начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев.
У результаті розшуково-слідчих заходів правоохоронці викрили у причетності до крадіжки 23-річного жителя м. Бердичева, в якого було вилучено частину викраденого. За словами парубка, він скористався відсутністю господарів під час ремонту та вчинив крадіжку. Пральну машинку молодик уже устиг продати, а вилучені кошти витратив на власний розсуд.
Нині досудове розслідування триває. За подібні протиправні дії злодієві загрожує від 3 до 6 років ув’язнення.
Водночас міліція нагадує громадянам про необхідність дотримання елементарних правил безпеки для убезпечення власного майна:
- зачиняйте вікна і кватирки у своїх оселях, особливо, якщо мешкаєте на першому чи останньому поверсі багатоповерхівок або у квартирах, розміщених поблизу пожежних драбин та прибудов;
- обладнайте двері надійними замками та засувами;
- краще не зберігати вдома цінних речей або великих сум грошей або ж слід подбати про надійну охорону оселі.

Прочитано 741 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework