На Житомирщині вже місяць розшукують 30-річну жінку, яка безслідно зникла

На Житомирщині рідні просять допомогти у розшуку 30-річної Ірини Хруленко.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Жінка зникла ще 24 липня, відтоді про неї нічого не відомо. Родичі кажуть, що Ірина ніколи не відлучалася надовго, а якщо десь затримувалася, завжди передзвонювала.

За місяць, відколи зникла, ні телефонного дзвінка, ні звісточки від неї не було. Найбільше на повернення Ірини чекає її 6-річний син, який іде до першого класу. 24 липня Ірина близько четвертої дня пішла до знайомого. Відтоді її ніхто не бачив, мобільний поза зоною.

Знайомий Олександр, до якого і пішла того вечора Ірина, стверджує, що вона близько двох годин пробула в нього вдома. Про стосунки з Іриною говорити не хоче, стверджує, що з нею не сварився.

Дорога, якою, ймовірно, того вечора Ірина поверталася додому, малолюдна. Рідні припускають, що жінка могла стати жертвою грабіжника.

У міліції кажуть, що прикмети 30-річної Ірини Хруленко надіслали в усі райвідділи міліції та дали оголошення в газети.
Вже двічі міліція виїздила на виклик, де начебто бачили Ірину, втім, жодного разу інформація не підтвердилася. Рідні певні, що Ірина ніколи б не покинула сина, тому переконані, що з нею щось сталося і просять усіх допомогти в її пошуках.

Раніше повідомлялося, що поки чоловік рятував із моря чужу дитину, безвісти зник його маленький син. Малюк купався із татом і був у надувному крузі.

 

 

Прочитано 757 раз

Последнее изменение Вторник, 01/09/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework