У Києві затримали житомирянина із арсеналом зброї: боєць їхав у відпустку із зони АТО. ВІДЕО

Зброю, боєприпаси та вибухові речовини везли додому троє військових, які прямували із зони проведення АТО.

На залізничному вокзалі Києва правоохоронці впродовж кількох днів затримали трьох військових, у яких вилучили зброю, боєприпаси та вибухові речовини.

"Військовослужбовці перевозили небезпечні предмети у власних сумках. У 32-річного житомирянина вилучили п’ять пострілів ПГ-5п, 87 патронів калібру 5,45, дві обойми для магазину АК-47 та два ножі. У 30-річного мешканця Київщини – 160 набоїв калібру 9 мм, шість сигнальних та десять освітлювальних ракет, чотири вибухових пакети і ніж. 35-річний уродженець Чернівецької області перевозив дві упаковки набоїв калібру 5,45 та 7,62 мм, а також ніж. Вилучені предмети правоохоронці направили для проведення експертизи", - повідомляють у прес-службі МВС.

Підозрюваних затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито три кримінальні провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ст. 263 Кримінального кодексу України). Вирішується питання щодо передачі матеріалів кримінальних проваджень до військової прокуратури.

 

Прочитано 1355 раз

Последнее изменение Пятница, 02/10/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework