×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

У Житомирі стартував Чемпіонат з міні-футболу серед вуличних та дворових команд

21 червня у Житомирі стартував традиційний Чемпіонат міста з міні-футболу серед вуличних та дворових команд.

Цьогоріч участь у турнірі приймають команди, сформовані із юнаків та дітлахів 1998-2006 рр. нар. Наразі заявки для участі у турнірі подали 25 команд, які розділені по віковим категоріям (1998-2000, 2001-2002, 2003-2004). Усі команди розділені на групи (по чотири в кожній), де зіграють у два кола, опісля на учасників чекає раунд плей-офф, повідомляють на сайті Асоціації фут залу м. Житомира.
Усі матчі відбуватимуться на штучних майданчиках ЗОШ №30, ЗОШ №26 та на майданчику по вул. Чехова, а фінальні двобої команди відіграють у ЗОШ №8. Чемпіонат триватиме все літо, ім’я переможця визначиться лише наприкінці серпня. І хоча Чемпіонат вже розпочався, заявковий період триватиме ще до початку липня. Контактний номер телефону 093-180-99-99.
Організаторами змагань виступили Управління у справах сім’ї, молоді та спорту й Управління освіти Житомирської міської ради, Житомирська регіональна федерація футзалу та Асоціація футзалу м. Житомира. Чемпіонат міста з міні-футболу серед вуличних та дворових команд проходить за підтримки житомирського міського голови Сергія Сухомлина та мецената Олександра Рабіновича.

Прочитано 870 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework