ЖНАУ відзначили за благодійність

Житомирщина міцно закріпила за собою звання благодійного краю.

Доброчинні акції та концерти, виставки, аукціони проходять у Житомирі та області мало не щодня.

Благодійники і волонтери допомагають воїнам АТО і громадянам, постраждалим унаслідок конфлікту на Сході України, знедоленим дітям і людям похилого віку, дітям з особливими потребами і багатодітним родинам.

Про це наголошувалося під час відкриття вже третього Великого Балу Благодійників у Житомирі 9 грудня 2016 року. Інформує прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету

Цей захід відвідали представники духовенства УПЦ КП, Народна артистка України, депутат ВРУ Оксана Білозір, оперна співачка Олена Гребенюк, посли з Афганістану, Лівану, Камеруну та інших держав, а також благодійники міста й області і навіть з США та Німеччини.

У рамках Балу відбулася презентація роботи клубу благодійників «Ангели добрих справ» та церемонія нагородження кращих благодійників та відомих особистостей, які підтримують та особисто провадять доброчинну діяльність.

Зокрема, відзначили організатори зібрання і Житомирський національний агроекологічний університет.

Завідувач відділу соціально-гуманітарного розвитку ЖНАЕУ Наталія Харитонова отримала від «Ангелів добрих справ» диплом за перемогу агроуніверситету у конкурсі «Імперія милосердя», номінація - «Найблагодійніший навчальний заклад».

Крім цього, особисто Наталії Харитоновій також вручили медаль «За відданість справі».

Нагадаємо, що Житомирський національний агроекологічний університет вже більше 10 років опікується дитячим психоневрологічним відділенням обласної психіатричної лікарні № 1. Допомагають проводити благоустрій території, облаштовувати кімнати, а також влаштовують для маленьких пацієнтів концерти і вистави з подарунками.

Також у ЖНАЕУ активно підтримують благодійні заходи в місті, які покликані зібрати кошти на лікування онкохворих дітей, проводять донорські акції.

Протягом трьох останніх років велика частина волонтерської роботи зосереджена на зборі допомоги для учасників АТО й осіб, що постраждали в ході бойових дій. Студенти, викладачі та керівництво ЖНАЕУ передавали продукти і речі для десантників 95-ої бригади, кошти на лікування поранених бійців, збирали книги для бібліотек Донбасу тощо.

Прочитано 1304 раз

Последнее изменение Вторник, 13/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework