×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівські пауерлфітери повернулися з обласних змагань із медалями. ВІДЕО

Вчергове силу, міць, витривалість та високу техніку продемонстрували на змаганнях представники спортивного клубу «Рось»: сталося це у Житомирі, на обласній першості з пауерілфтингу.

n 0611156568Цього разу богатирський форум об’єднав під своїми прапорами не лише спортсменів різної вагової категорії та статі: за перші місця у триборстві – присіданні зі штангою, становій тязі та жимові лежачи – боролися на ньому як пауерліфтери дорослі, так і юніори з юніорками та юнаки з дівчатами, передає «ВІК».

Серед наймолодших учасників у ваговій категорії до 74 кг кращий результат показав наш Богдан Панчук: на його рахунку у сумі 387,5 кг.

Окрім Богдана, чемпіонське «золото» привіз додому і досвідчений Сергій Зименко. На відміну від тих, хто виступав на ній, так би мовити, за класичною схемою, Сергій вийшов на поміст в екіпіровці. Зрештою, у ваговій категорії +120 кг рівних йому не виявилося: результат Сергія Зименка – 750 кг.

По срібній медалі записали до скарбниці власної та клубу «Рось» Тетяна Кос і Євгеній Волошин. Тетяна стала другою, видавши на гора 222,5 кг., Євгеній у ваговій категорії до 93 кг присів, вижав та потягнув у загальному більш ніж півтони – 520 кг.

Представництво на обласному чемпіонаті було доволі потужним, зауважує фахівець «Росі» Ірина Данилюк, і їй нічого не залишається, як вчергове констатувати: її підопічні чудово впоралися із поставленими завданнями.

Последнее изменение Пятница, 06/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework