DrupalTour у Житомирі! Конференція ІТ-спеціалістів

25 квітня у Житомирі зберуться ІТ-спеціалісти, а приводом для цього послужить DrupalTour — унікальний формат заходу на теренах України, який щомісяця відвідує нове місто.

Мета заходу — познайомити досвідчених веб-розробників з CMS Drupal та сприяти розширенню ІТ-спільноти міста та України.

Подія вже відбулась в Івано-Франківську, Чернівцях, Тернополі, Хмельницькому та Вінниці. Скрізь міні-конференцію відвідували програмісти, студенти, працівники місцевих ІТ-компаній. Звіти про минулі заходи можна переглянути за посиланням: http://internetdevels.ua/blog/tags/drupaltur.

Організатори заходу — компанія InternetDevels (http://internetdevels.com), що вже 7 років на ринку веб-розробки та реалізує проекти будь-якої складності на CMS Drupal. Ідея самого заходу належить засновнику компанії — Віктору Левандовському (https://www.facebook.com/leviks), який є активним учасником Drupal-спільноти, громадським діячем та засновником кластеру ІТ-компаній у Луцьку.

Відвідування заходу абсолютно безкоштовне за попередньою реєстрацією: http://drupal.ua/events/drupaltour-zhytomyr?register=1. У програмі заходу доповіді про інтернет-магазини на Drupal, готові збірки E-commerce, Entity API для Drupal та ще багато цікавого.

Місце зустрічі у Житомирі: “Yurish's Pub”, вул. Київська, 108.
Початок о 12:00.

Прочитано 753 раз

Последнее изменение Четверг, 09/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework