×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі оприлюднили Архітектурно-художню концепцію зовнішнього вигляду вулиць й територій міста

Житомирян закликають долучитися до обговорення архітектурно-художньої концепції зовнішнього вигляду вулиць й територій міста 18 грудня 2015 року

n 1812157185«Ви вже бачили та читали раніше у новинах дещо. Отже, тепер оприлюднюємо новий проект з назвою: "Архітектурно-художня концепція зовнішнього вигляду вулиць і територій міста Житомир".http://ibrandzt.weebly.com/, - повідомляє робоча група на своїй сторінці у соцмережі.

«Цей проект зараз ми виносимо на обговорення з метою подальшого вдосконалення та доопрацювання. Запитання, пропозиції, зауваження тощо — залишайте у коментарях під цим статусом. Просимо поширити це та розповісти друзям.

Дослухаючись до зауважень, додали файли у форматі PDF. Тепер можна скачувати, збільшувати та роздивлятися будь-який фрагмент.

До уваги житомирян пропонується проект архітектурно-художньої концепції зовнішнього вигляду вулиць й територій міста.  Цей проект — "пілотний" варіант (ескіз) концепції — містить компіляцію адаптованих рішень й досвіду багатьох міст України та світу, а також унікальну частину, що не має аналогів. Після вивчення думок громадськості та коментарів фахівців,  цей проект буде доопрацьовано та буде створено вичерпний документ з оригінальною зручною структурою та візуалізацією.

n 1812157185 1

n 1812157185 1

n 1812157185 1

Последнее изменение Пятница, 18/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework