×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі підбили підсумки роботи координаційної ради

25 грудня, у малій залі Житомирської ОДА відбулося заключне засідання обласної координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

n 2512157301Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Насамперед подяками голови Житомирської ОДА за надання гуманітарної допомоги сім’ям учасників АТО були відзначені помічники та партнери, як управління, так і адміністрації в цілому, – Ірина Венгловська, Юрій Волошин, Сергій Рибицький та Микола Манжула.

Члени координаційної ради розглянули питання про підсумки обласного етапу «16 днів проти насильства у 2015 році» та реалізацію програмно-гендерних завдань у 2015 року.

Що стосується обласного етапу «16 днів проти насильства у 2015 році», який проходив у рамках Національної кампанії з подолання насильства в сім’ї «Стоп насильству», який стартував в Україні 25 листопада, на Житомирщині відбулося 1646 навчальних, виховних тренінгів та семінарів.

Також у цьому році було підготовлено статистичний збірник «Жінки і чоловіки Житомирщини», яку високо оцінила спостерігач місії ОБСЄ Лара Залускі. Мета видання – показати реальне гендерне становище жінок і чоловіків в області та наявні проблеми у розрізі міст і районів області.

Головне завдання ради на наступний рік – приділити особливу увагу молоді області та вирішити питання щодо інспектування осіб, які торгують людьми під виглядом працевлаштування за кордоном.

Світлана Гресь подякувала усім, хто бере активну участь у засіданні ради, та привітала із наступаючими святами.

n 2512157301 1

n 2512157301 1

Последнее изменение Пятница, 25/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework