×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Новограді-Волинському відкрили 33-й садочок

Днями у Новоград-Волинському районі відкрили Федорівський дошкільний навчальний заклад.

n 3012157356«Попри важкі часи в Україні, держава дбає про наших найменших мешканців – відкриваючи для них дитячі садочки, створюючи прекрасні умови для їх розвитку. Він висловив надію на те, що відновлення дошкільних закладів було, є і буде головним питанням для всіх гілок влади, - говорить голова Новоград-Волинської райдержадміністрації Володимир Михнюк.

Вітаючи всіх причетних до цієї важливої події, голова районної ради Рудницький Д.В. запевнив, що підтримку влади районного рівня відчуває кожна громада, яка взялася відроджувати дитячий садок, адже саме ініціатива громади є запорукою розвитку соціальної сфери у населеному пункті. «Ваша справа є прикладом того, що не чекаєте від когось допомоги, а самі берете і робите. І нам з радістю хочеться допомагати тому, хто хоче сам собі допомогти».

Начальник відділу освіти Антипчук О.А. зауважив, що це подія не лише для села, але і для освітянської родини. «Хоча це і непопулярний процес відкривати дошкільні заклади з короткотривалим режимом перебування, але це вже 33-й дошкільний заклад, а при моїй участі – 19 у районі. Ми розпочинаємо з короткотривалого режиму перебування без харчування, але потім, я сподіваюсь якщо буде бажання і результат, школа знайде можливість поступитись на одну кімнату, щоб поставити там ліжечка, харчоблок є через дорогу і садок переведемо на повноцінний робочий день».

За інформацією Новоград-Волинської райдержадміністрації

n 3012157356 1

Последнее изменение Среда, 30/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework