×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомиряни активно пишуть петиції до міської ради: просять уладнати ситуацію із безпритульними собаками та гірськолижний курорт

Декілька місяців тому на сайті Житомирської міської ради з’явився сервіс «Електронні петиції».  Це дає можливість громадянам донести свої ініціативи до Житомирської міської ради.

l 29121505 Збір підписів на підтримку відповідної електронної петиції здійснюється протягом трьох місяців. Якщо колективне звернення отримало на свою підтримку 250 підписів, його розгляд здійснюється невідкладно, але не пізніше десяти робочих днів з дня оприлюднення інформації про початок її розгляду.

На сайті міськради вже 118 петицій.

Найбільшу підтримку громади отримали петиції про будівництво спортивного комплексу для ігрових видів спорту (272 голоси), перейменувати Парку культури та відпочинку імені Юрія Гагаріна в Шодуарівський парк (258 голосів) та зменшення проїзду в громадському транспорті для студентів денної форми навчання на 50 % (253 голоси).

На шість петицій, які набрали максимально голосів, житомиряни отримали відповідь від посадовців та радників Житомирського  міського голови.

Найменшої підтримки від житомирян отримали петиції стосовно запровадження системи відповідальності за неподання до центру зайнятості звітності форми 3-ПН (6 голосів), створення гірськолижних трас в Житомирі (10 голосів).

Написати власну петицію можна на сайті petitions.zt-rada.gov.ua.

Последнее изменение Среда, 30/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework