×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі поліція затримала чоловіка із наркотиками, який запевняв, що це заспокійливе

3 січня у Житомирі правоохоронці виявили жителя з наркотичними засобами. Поліція затримала жителя сусідньої області, у якого було 2 поліетиленових та 19 паперових пакетиків з порошкоподібною речовиною.

l 05011633Про це повідомляє прес-служба поліції в Житомирській області.

Молодик, як з’ясувалось, 24-річний житель Київської області, розповів, що у пакунках знаходиться заспокійливий засіб, який він зберігає для власного споживання.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Правоохоронці задокументували подію та вилучили виявлену речовину. Нині її направлено на експертне дослідження.

Відповідно до ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України такі дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Последнее изменение Вторник, 05/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework