×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

УВАГА! На вулицях Житомира шахраї «наворожують» прикраси та гроші

У Житомирі шахрайка «наворожила» у 17-річної студентки каблучку, сережки та гроші.

l 1201169611 січня до Житомирського відділу поліції звернулась жителька обласного центру, яка розповіла, що близько 11 години жінка, зовні схожа на особу ромської народності, зловживаючи довірою заявниці, заволоділа її речами. На місці події в обставинах розбирались працівники слідчо-оперативної групи.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

17-річна дівчина повідомила поліцейським, що незнайомка підійшла до неї на вулиці Черняховського, неподалік гуртожитку. Жінка завела мову про порчу, наведену на родину потерпілої та й на неї саму. Від несподіванки та під впливом негативних слів, дівчина розгубилась й не зрозуміла, коли зняла з себе та віддала незнайомці золоті каблучку й сережки та ще 300 грн, що мала при собі.

Лише за годину прийшовши до тями, потерпіла зателефонувала до поліції.

За її словами, кривдниці від 45 до 60 років, зріст 160-165 см, волосся чорне, великий ніс, повної тілобудови. Була одягнена у довгу чорну шубу з капюшоном.

Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 190 (Шахраство) Кримінального кодексу України. Триває встановлення особи ошуканки.

Водночас правоохоронці застерігають житомирян та гостей міста від вуличних «знімань порчі» та ворожінь. Не вступайте в діалог із сумнівними особами та не піддавайтесь на їх умовляння «допомогти» маніпуляціями з вашими цінностями або прикрасами.

Последнее изменение Вторник, 12/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework