×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі може з’явитися меморіальна дошка військовослужбовцю-десантнику, який загинув в зоні проведення АТО

Проект рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради про встановлення дошки опублікований на офіційному сайті мерії.
«Розглянувши звернення Федорець Юлії Вікторівни про надання згоди на встановлення меморіальної дошки старшому солдату Збройних Сил України Артуру Пушанку, який трагічно загинув, захищаючи територіальну цілісність України на території Луганської області, виконавчий комітет міської ради вирішив надати згоду Федорець Юлії Вікторівні на встановлення меморіальної дошки, присвяченої пам’яті Артура Пушанка, на фасаді будинку № 39 по вулиці Ватутіна в місті Житомирі, де він проживав», - йдеться у проекті рішення.

Виконавчий комітет постановив надати згоду Юлії Федорець на встановлення меморіальної дошки, присвяченої пам’яті Артура Пушанка, на фасаді будинку № 39 по вулиці Ватутіна в місті Житомирі, де він проживав.
Також Юлія Федорець має здійснити встановлення та утримання даної меморіальної дошки відповідно до вимог чинного законодавства України, державних стандартів, норм і правил.
Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сухомлина С.І.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework