×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

57 учням-переселенцям, котрі навчатимуться у Житомирі, вручили рюкзаки і канцелярські набори

У загальноосвітній школі №17 м. Житомира відбулася благодійна акція із вручення рюкзаків та шкільного приладдя дітям переселенців з тимчасово окупованої території. Допомогу отримали 57 сімей, які тимчасово проживають у Житомирі та чиї діти зараховані до різних класів ЗОШ №17, - повідомляє «Житомир інфо».

Ініціював збір допомоги вчитель інформатики і математики зі школи №17 м. Житомира, класний керівник 10 класу Микола Тарасюк, котрий ще раніше за власні кошти закупив канцелярію та інші необхідні речі для двох дітей переселенців, які навчаються в його класі. Потім випадково зазирнув до списків секретаря школи – там значились імена десятків школярів, які переїздили до Житомира з тимчасово окупованих територій. До збору допомоги підключилася дружина. Розміщували інформацію про потреби учнів у соцмережах. В основному писали друзям, товаришам.
«Дуже сильно допомогла моя однокласниця, випускниця 17-ї школи Марина Матовеловець, вона зараз в Санкт-Петербурзі. Вона відгукнулася допомогти, каже: забирай посилку, і прислала нам товарів, ну .. половину того, що ми сьогодні маємо. Такі два баули здоровенні.  Ще нам дуже допомогли Місія Відродження, Антонов Руслан, власник компанії “Дейв Експрес” Давид Коган і прості люди, які скидали на картку гроші, хто скільки міг. Я в соцмережах робив звіти, вів бухгалтерію, фотографував чеки. Нам вдалося допомогти 57 чоловікам. Ще зібрали таку ж допомогу 15 сім’ям, які проживають в Житомирі і також її потребують», - розповів Микола Тарасюк.
До збору коштів та канцелярії підключилася також діаспора Азербайджану в Житомирській області. Діаспора закупила пакети із шкільним приладдям для 57 учнів, які тимчасово навчатимуться у Житомирі, враховуючи зростаючі потреби школярів середньої ланки та старшокласників.
Батьки учнів-переселенців були розчулені турботою та увагою, яку виявили до них житомиряни.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework