×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині очікується погіршення погодних умов

За даними Гідрометцентру сьогодні, 25 січня, у другій половині дня на всій території Житомирської області спостерігаються опади у вигляді снігу.

n 2501167473У зв’язку з погіршенням погодних умов, правоохоронці закликають водіїв обмежити використання власного автотранспорту, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, передає прес-служба облдержадміністрації.

В умовах снігопаду різко знижується видимість на дорогах, тому необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (протитуманними фарами), дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції та інтервалу.

Якщо ж немає можливості не використовувати автомобіль, при поїздці варто дотримуватися простих правил. Необхідно мати з собою зарядний пристрій до мобільного, гарячі напої в термосі, номери аварійних служб. Окрім стандартних предметів, (аптечки, вогнегасника, знака аварійної зупинки, балонного ключа, буксирувального тросу, запасного колеса та домкрата), не зайвими будуть комплект теплого одягу, ліхтар на батарейках, дроти «прикурювання», скребок для скла та щітка, свічки, сірники, невеличка лопата.

Якщо негода застане вас в дорозі, можна зателефонувати на «гарячу лінію» облавтодору:(0412) 25-15-84.

З метою попередження надзвичайних ситуацій, в області працюють «гарячі лінії» оперативного штабу:(0412) 37-33-49, 37-95-44, 093-376-47-84.

26-27 січня спостерігатиметься хмарна погода з проясненнями. 26 січня місцями, 27 січня повсюди невеликий сніг, мокрий сніг та дощ. Місцями ожеледь. Вітер південно-західний 5-10м/с. Температура вночі 0..-5º, вдень -2..3º.

Последнее изменение Понедельник, 25/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework