×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Жінку, яка викинула на смітник немовля, взято під варту

Житомирською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст. 117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України.

n 2801167534Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.

Установлено, що 16 січня цього року, приблизно о 20. 30 год, у Житомирі 32-річна жінка, народивши вдома дитя, поклала його до поліетиленового пакету та віднесла на вулицю до сусіднього будинку, залишивши біля смітника у 8-градусний мороз. Життя новонародженій дівчинці врятували перехожі, які, почувши дитячий плач, відразу кинулися на допомогу та викликали медиків і правоохоронців. 

За клопотанням Житомирської місцевої прокуратури, Богунським районним судом м. Житомира винесено ухвалу про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Під час досудового розслідування здобуто докази про те, що жінка, яка так жорстоко розправилася із немовлям, неналежно виконує батьківські обов’язки стосовно ще двох синів, віком 12-ти та 2-х років. У зв’язку з цим дітей влаштовано у сім’ю родичів на тимчасове проживання.

Наразі службою у справах дітей Житомирської міськради вирішується питання щодо позбавлення батьківських прав житомирянки стосовно усіх дітей.

Триває досудове розслідування, яке провадиться міським відділом поліції.

Нагадаємо, у Житомирі знайшли немовля на смітнику. Новонароджена дівчинка виявилася небажаною дитиною, тому горе-мати вирішила її позбутися. Жінка самотужки народила немовля у власній квартирі. І одразу вирішила позбутися небажаної дівчинки. Замотала у пакет і викинула у сміттєвий бак.

Последнее изменение Четверг, 28/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework