×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Малин бере участь у конкурсі, який проходить за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні

На конкурс подано 25 проектів з 22 міст України. Малин — єдине місто Житомирської області, наряду з такими великими містами як Київ, Вінниця, Івано-Франківськ, Кривий Ріг.

n 2801167540Про це повідомляється на сайті Малинської міської ради.

Конкурс «Відповідальне місто» - організоване Центром розвитку корпоративної соціальної відповідальності за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Центр «Розвиток КСВ» – провідна незалежна експертна організація в Україні, що об’єднує 38 компаній та є членом Правління Глобального договору ООН, національним партнером CSR Europe (Брюссель) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (WBCSD, Женева).

На конкурс подано 25 проектів з 22 міст України.  Малин — єдине місто Житомирської області, наряду з такими великими містами як Київ, Вінниця, Івано-Франківськ, Кривий Ріг та іншими, представляє реалізований у 2015 році  проект «Встановлення сонячних колекторів для підігріву води у міській лікарні».

До третього лютого Ви маєте можливість проголосувати за місто на сайті Центру «Розвиток Корпоративної соціальної відповідальності» (Рубрика «Статті». Конкурс «Відповідальне місто»  http://csr-ukraine.org/article/конкурс-відповідальне-місто-проголо/ ).

Нагородження за результатами голосування відбудеться 5 лютого на Форумі «Муніципалітети як відповідальні лідери».

Последнее изменение Четверг, 28/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework