×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині за 6 млн. грн. планують реконструювати дитячий садочок у селі

У 2015 році Житомирщина реалізувала 75 інвестиційних проектів за підтримки Державного фонду регіонального розвитку.

n 0502167669За кошти Фонду в області придбано 24 шкільні автобуси, проводилися реконструкції (технічне переоснащення) 26 котелень із встановленням твердопаливних котлів, будівництво та реконструкція 7 об’єктів водопостачання та водовідведення, 12 закладів освіти, 2 закладів культури, 3 закладів спорту, 1 полігону побутових відходів.

Зокрема, на реконструкцію Дубрівського ДНЗ передбачено видатки на суму 6117,80тис. грн.

Про це повідомляє сайт Баранівської райдержадміністрації.

«На 2016 рік Житомирській області для відновлення об’єктів соціальної сфери (шкіл, садочків, амбулаторій, лікарень) за рахунок Державного фонду регіонального розвитку передбачено видатки на суму 109,6 млн грн. Переваги у отриманні цих коштів матимуть об’єднані територіальні громади, яких у нашій області створено 9. Зокрема, на реконструкцію дошкільного навчального закладу Дубрівської об'єднаної територіальної громади передбачено видатки на суму 6 млн 117,8 тис. грн», - йдеться у повідомленні.
На що на території сільської ради  проживає  139  дітей дошкільного віку, з них  дитячий  садок  відвідує  36 дітей та  при  школі  функціонує  дві групи  (38 дітей)  з  короткотривалим  перебуванням. У  дошкільному  навчальному закладі  відсутні спортивна  та  музична  зали,  тобто не  створені  умови  для  всебічного розвитку дітей. На даний час  на черзі влаштування удитячий садок перебуває 24 дитини.

Реконструкція  дошкільного  навчального закладу, а саме прибудова  розмірами 48,4х15,5м. дасть можливість збільшити  відсоток охоплення дітей віком від 3 до 6 років дошкільною освітою.

Варто зазначити, що на 2016 рік Житомирській області для відновлення об’єктів соціальної сфери (шкіл, садочків, амбулаторій, лікарень) за рахунок Державного фонду регіонального розвитку передбачено видатки на суму 109,6 млн.грн. Органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування на конкурсний відбір інвестиційних програм і проектів подано 270 пропозицій на суму понад 700 млн.грн. У тому числі 44 пропозиції подано об’єднаними територіальними громадами, яких у нашій області створено 9:Народицька, Тетерівська, Високівська, Потіївська, Дубрівська, Червоненська, Новоборівська, Іршанська, Вишевицька.

Последнее изменение Пятница, 05/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework