×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині побільшало довгожителів: жителька Баранівського району відсвяткувала 100-річний ювілей

10 лютого 100-річний ювілей відзначила жителька селища Полянки Баранівського району Марія Коник. Зі святом Марію Тихонівну урочисто вітали рідні, представники влади та жителі селища.

n 1202167783Марія Тихонівна Коник народилася у багатодітній селянській родині. Ще у ранньому віці пішла працювати в колгосп, потім доглядала малюків у місцевому дитячому садочку. Багато зазнала жінка у своєму житті – колективізацію, жахи війни та всі три голодомори. Сьогодні часто згадує ті складні часи та розповідає про них онукам і правнукам.

Марія Тихонівна разом із чоловіком Павлом Флоріановичем народили і виховали чотирьох дітей. Рано відійшов у вічність її чоловік, але рідні не дають почуватися самотньою. От і в сотий день народження ювілярку вітали всі четверо дітей, дев’ятеро внуків, 14 правнуків і троє праправнуків. Для них Марія Тихонівна приклад безмежної любові та доброти.

А ще зі 100-річним ювілеєм Марію Тихонівну вітали односельці, представники районної влади та громадських організацій. Святковий настрій створювали місцевий аматорський колектив «Поляночка» та гурт «Козацька мрія», учасником якого є і син ювілярки Федір.

Подробиці у сюжеті Житомирської РДНТУ.

Последнее изменение Пятница, 12/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework