×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві правоохоронці вилучили наркотики у сімейних дебоширів. ФОТО

Під час виїздів за викликами жительок райцентру про вчинення сімейного насильства правоохоронці вилучили наркотичні засоби у двох чоловіків.

n 2402167947Нині розпочаті кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

22 лютого близько 15.00 до чергової частини Бердичівського відділу поліції зателефонувала місцева жителька із проханням про допомогу. За словами 30-річної жінки, її 20-річний співмешканець влаштував вдома скандал та ніяк не вгамується.

На місце події прибули інспектори поліції, які з’ясували, що молодик, який вчинив сімейне насильство, проживає у квартирі співмешканки. Відтак поліцейські отримали дозвіл господині на огляд житла. У тумбочці чоловіка, раніше уже судимого за майнові злочини, правоохоронці виявили пакунок з подрібненою рослинною сировиною, за словами молодика, марихуаною, призначеною для особистого споживання.

Усі обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи, які теж прибули до оселі та вилучили пакунок з рослинною масою.

Близько 22.00 до поліції надійшов виклик від 57-річної жительки райцентру. Жінка повідомила, що її 30-річний син побив її. Правоохоронці виїхали за вказаною адресою. У помешканні, вгамовуючи дебошира, вони помітили саморобний пристрій для куріння наркотичного засобу, а згодом виявили і заборонену наркотичну сировину. Як з’ясувалось, рослинний наркотик заховав молодик, аби, за його словами, підіймати собі настрій.

– В обох випадках вилучені речовини направлено на експертне дослідження. Наразі розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Бердичівського відділу поліції Роман Зайцев. – Усі обставини, у тому числі й походження наркотичних засобів, буде з’ясовано під час досудового розслідування.

За чинним законодавством подібні дії караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням чи позбавленням волі строком до 3 років.

n 2402167947 1

n 2402167947 1

n 2402167947 1

Последнее изменение Среда, 24/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework