×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині шахраї видурили у пенсіонерки 37 тисяч гривень

Як повідомляють правоохоронці, в останній час нерідко житомиряни і мешканці області стають жертвами крадіїв.

n 2402167967Упродовж лише 12 лютого до поліції Житомирщини надійшло 8 повідомлень про ошуканства із збитками від 4 до 53 тисяч гривень. Загальна сума видурених шахраями у людей грошей склала більше 180 тисяч гривень.

До чергової частини Бердичівського відділення поліції надійшло повідомлення від 87-річної мешканки міста про те, що її ошукали шахраї та “видурили” гроші.

Зайшовши під вигаданим приводом до оселі старенької, шахраї завели байку про обмін грошей, у результаті чого виманили у літньої людини 1 тисячу 200 доларів США та 5 тисяч гривень - гроші, які бабуся збирала та зберігала на поховання.

За подібні злочини передбачена відповідальність перед законом. Однак, на жаль, все частіше шахраї, бажаючи збагатитись чужими грошами, не гребують забирати заощадження навіть у літніх людей.

Поліція проводить необхідні заходи для встановлення осіб шахраїв, водночас застерігаючи жителів області від сумнівних вчинків. Будьте обачними у фінансових справах. Встановлення шахраїв та їх притягнення до відповідальності не гарантує повернення коштів ошуканих людей. Не довіряйте незнайомцям.

У свою чергу прес-офіс Житомирського РУ ПриватБанку нагадує, що безпечно зберігати кошти можна на депозитах. Це не лише захист своїх накопичень від шахраїв, а й можливість отримати додатковий прибуток від процентів.

Більш детально ознайомитися з видами вкладів і ставками можна на сайті ПриватБанку privatbank.ua

Крім того, грошообмінні операції можна здійснювати офіційно і без шахрайств у будь-якому із 62 відділень ПриватБанку на Житомирщині.

Последнее изменение Среда, 24/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework