×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сільський зелений туризм – це прекрасна можливість повернутися до природи, до землі, до свого коріння, суті і стати самим собою

Науково-практичний семінар «Перспектики розвитку зеленого туризму на Житомирщині» пройшов 24 лютого, на території садиби «Кіт Баюн і Кривенька Качечка».

n 2602168022Як повідомляє управління агропромислового розвитку, на семінарі Валерій Ясинецький, начальник відділу транспорту, зв’язку та шляхового будівництва управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА, нагородив господарів садиб Житомирщини, які стали переможцями обласного етапу конкурсу «Всеукраїнський рейтинг «100 кращих садиб сільського зеленого туризму України», а саме: «Кіт Баюн і Кривенька Качечка», «Карпатське село», «Володимирська садиба» та «Поліська хата».

Також на семінар приїхала представник Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні Тетяна Шишкова, яка у свою чергу привітала переможців та розповіла про плани роботи Спілки.

Усі присутні господарі садиб Житомирщини обговорили актуальні проблеми розвитку сільського туризму в області та обсудили шляхи співпраці зі Спілкою.

Довідково:

Садиба «Кіт Баюн і Кривенька Качечка» розташована в селі Тетерівка Житомирського району. На території знаходяться комфортабельні дерев'яні будинки з номерами. Інтер'єр виконаний в народному стилі з перевагами сучасності та з використанням натуральних матеріалів, які були привезені з Карпатських гір.

На території садиби є лазня. Також гості мають змогу отримати такі послуги: прогулянка лісом, їзда на велосипедах, плавання на човні, риболовля, купання в озері, лазня, бочка на травах, номера для відпочинку, винний погреб.

На території збудовані тандир та мангал, тому всі страви готуються виключно на дровах та на відкритому вогні.

Последнее изменение Пятница, 26/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework