×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У школах Житомирщини навчається 836 дітей переселенців

На Житомирщині у загальноосвітніх школах навчальний рік розпочали 836 дітей із сімей переселенців, у вищих навчальних закладах – 42 особи та у закладах професійної технічної освіти – 7 осіб.

Олександр Пастовенський наголошує, що кількість дітей переселенців, котрі навчаються у закладах освіти області, постійно змінюється. Так, дехто повертається до вже визволених українськими військовими від терористів міст, а хтось, навпаки, виїжджає з Донецької та Луганської областей. За словами посадовця, багато людей сподівалися, що 1 вересня зможуть відправити дітей на навчання вдома, але наразі це неможливо, - повідомляє прес-служба ОДА.
«Усіх дітей до навчальних закладів зараховували виключно за заявою. На рівні держави Міністерство освіти і науки України надало ряд рекомендацій і листів, згідно з якими таких дітей зараховують без документів», – зауважив Олександр Пастовенський.
Посадовець запевняє, що всі представники галузі освіти області з розумінням ставляться до цієї ситуації і докладають максимум зусиль, щоб допомогти адаптуватися дітям із сімей переселенців.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework