×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині планують збільшити вирощування плодово-ягідних культур. ФОТО

На Житомирщині планують збільшити вирощування плодово-ягідних культур.

n 1803168312 Про це розповіла керівник ТОВ «Брусвяна» Ліліана Дмитрієва вчора, 16 березня, під час робочої поїздки голови ОДА Сергія Машковського до Брусилівського району, передає прес-служба облдержадміністрації.

Підприємство займається вирощуванням саджанців плодово-ягідних культур високої якості, виробництвом ягід у свіжому вигляді для подальшої реалізації.

Ліліана Дмитрієва розповіла, що їхні саджанці продаються не лише в Україні, але й експортуються за кордон. Основною ягодою у підприємстві зараз є штучно виведена голубика, яка користується все більшим попитом.

Підприємство хоче розширити свої межі на 300 га, аби збільшити вирощування ожини, голубики, суниці та інших рослин. Також планується створити кооперацію та навчати садоводів доглядати за голубикою.

«Дуже приємно, що в нашій області є люди, які хочуть працювати, розширюватися та створювати нові робочі місця для людей, – зазначив Сергій Машковський. – Вирощування плодово-ягідних культур є однією з найперспективніших сфер на Житомирщині».

Керівник області заявив, що обласна державна адміністрація завжди сприятиме розвитку підприємництва на Житомирщині, якщо люди прагнуть вдосконалюватися та підвищувати економічну спроможність нашого регіону.

n 1803168312 1

n 1803168312 1

n 1803168312 1

n 1803168312 1

Последнее изменение Пятница, 18/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework