×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Долю будівництва біля клубу «Рафінад» буде вирішувати адміністративна комісія

Як повідомлялось раніше, власниця розважального закладу «Рафінад» Віра Рудик розпочала роботи по встановленню основи під літній майданчик

n 2103168337на прилеглій території поряд з орендованим приміщенням, не маючи на це відповідних дозвільних документів.

Через це працівники КП «Інспекції з благоустрою м. Житомира» Житомирської міської ради 18 березня надали припис представнику нічного клубу про усунення порушень вимог законодавства у сфері благоустрою міста.

Після цього, власниця клубу «Рафінад»  Віра Рудик з`явилась в Інспекцію для з`ясування обставин. За її словами, вона зверталась в Управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища, але в зв’язку з мораторієм, погодити зазначені роботи не вдалось, тому на власний ризик було розпочато підготовчі роботи.

На виконання раніше наданого припису, 21 березня працівники Інспекції зустрілись з власницею на місці проведення робіт, та у зв`язку з відсутністю погоджувально-дозвільної документації на початок робіт, було складено адміністративний протокол, який направлено на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті Житомирської міської ради. Власниці наголошено про заборону проведення подальших робіт до оформлення належним чином документації на розміщення об`єкта.

n 2103168337 1

Последнее изменение Понедельник, 21/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework