×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На відкриття двох груп у житомирському садочку витратили 500 тис. грн..

Першими вихованцями оновлених груп стали 60 маленьких житомирян. Понад десять років групові приміщення займали орендарі, і лише цьогоріч там почали ремонтні роботи: замінили вікна, оновили стіни і підлогу, встановили сантехніку, відновили систему опалення з  утепленням підлоги на 1-му поверсі, реконструювали стіни, стелі, закупили меблі, ігровий матеріал та посуд. Придбано та встановлено сучасний ігровий павільйон, ігрові споруди для  спортивних занять та  ігор.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.
«Ми в місті йдемо послідовно в плані відновлення груп та робимо все можливе, щоб збільшити кількість місць в садочках. Потреба місць у садочках міста росте – це пов’язано з  підвищенням  народжуваності і збільшенням кількості дітей», - зазначив заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський та зауважив, що з міського бюджету на відновлення груп у Житомирському дошкільному навчальному закладі №29 було виділено більше 500 тис. грн.
В оновлених приміщеннях садочка з’явились дві додаткові групи для дітей раннього та старшого дошкільного віку, працевлаштовано 7 спеціалістів.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework