×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомир готується стати найблагодійнішим містом

31 березня о 12.00 в приміщенні Житомирської міської ради (кабінет секретаря Житомирської міської ради Наталії Чиж) відбудеться прес-конференція

n 3003168495стосовно організації публічної благодійної акції «Рекорд доброти».

Для популяризації благодійництва серед мешканців міста та збору коштів для потреб онкохворих та інвалідів, а також показати приклад всій Україні, що Житомир найблагодійніше місто, організація «Все робимо самі» та БО «Разом до життя» при підтримці Житомирської міської ради має намір провести захід «Рекорд доброти» та подати цю ініціативу у Книгу рекордів України, як найблагодійніше місто в країні.

Організатори заходу: Житомирська міська рада, ЖМДГО «Все робимо самі», БО «Разом до життя», співорганізатор БО «Український фонд благодійництва», клуб благодійників «Янголи добра».

Мета акції: Потрапити у книгу Рекордів України, як найблагодійнійше місто в Україні.

Зібрати кошти в сумі 1000 000 грн., на лікування онкохворих дітей Житомира та області та оздоровлення дітей з особливими потребами.

Зібрати на одній площі 50 000 осіб, які пожертвують від 20 грн. для встановлення рекорду України як найблагодійнійше місто країни.              Зібрані кошти будуть направлені  на лікування онкохворих дітей Житомира, та оздоровлення дітей з особливими потребами.

Отримати  для міста Житомира свідоцтво про встановлений рекорд України у сфері  благодійності.

 В якості вдячності учасникам заходу провести концерт за участю артистів України.

Реєстрація учасників Рекорду Доброти триває до 7 квітня 2016 року за тел. 096 468 17 65, 067 411 54 77.

Захід відбудеться 14 квітня 2016 року з 14.00 до 20.00 на Майдані Соборному.

Приєднались до акції «Рекорд Доброти»: Інтернет видання «Житомир інфо», який став генеральним медіа партнером акції; Інтернет сайт «Перший інформаційний», РА «Інформбюро», газета «20 хвилин», газета «ЕХО», Житомирський м’ясокомбінат; центр раннього розвитку «Гармонія дитинства», Рада Федерації профспілок Житомирської області, РА «Клуб ефективної реклами», фірма «Візаж», Богунська районна рада, ГО «Територія здоров’я краси та успіху”, Житомирська філія «Укрексімбанк», фірма «Єврокухня», БФ «Фонд родини Розенблат», БО «Планета для дітей», Гіпермаркет «Караван», ГО «Світ без обмежень», ГО «Діти сонця», ЗОШ №17, Ліцей №25  та ін..

Артисти: міські творчі колективи, Оперна Діва України Олена Гребенюк, дует «Анна – Марія», Лєна Дарк, Lora Superfin, PaulManandise з Франції,  гурт «Тарута», MickeyMic та інші.

Последнее изменение Среда, 30/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework