×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Цукровий завод у Корнині здадуть на металобрухт

Корнинський цукровий завод проданий на металобрухт, і днями його щасливі покупці почнуть демонтаж обладнання.

n 3103168514Про це повідомила по телефону мешканка Корніна (Попільнянський район Житомирської області), яка представилася Тетяною, передає «Житомирський Кур'єр».

За її словами, в найближчу п'ятницю жителі селища мають намір провести акцію з вимогою припинити демонтаж містоутворюючого підприємства.

Ліквідатор підприємства Віктором Горук будучи ще арбітражним керуючим у 2013 році зумів запустити завод. Однак через дефіцит сировини і байдужості обласної і районної влади, завод працював у збиток. Утворився борг понад 9 мільйонів гривень. У 2015 році за рішенням суду підприємство почали ліквідовувати. .

Заставне майно було виставлено на аукціон. Його, за 6,2 млн. грн., придбала комерційна структура з Вінниці, яка, очевидно, займається торгівлею металом. За словами В.Горука, у нього немає прямого контакту з покупцем і він вже не може вплинути на дії нового власника проданого майна.

На думку ліквідатора, у виробничих корпусах ліквідованого цукрозаводу можна розмістити до п'яти різних виробництв.

Віктор Горук також розповів про сумну долю Великокоровинецького цукрового заводу (Чуднівський район Житомирської області). Там він був деякий час арбітражним керуючим, проте з невідомих причин його усунули, призначивши керуючого з Миколаївської області. В результаті підприємство просто розтягли. І зараз завод, заснований ще цукрозаводчиками Терещенко, зруйнований. При цьому офіційно не було продано нічого з майна підприємства. У хорошому стані лише заводська прохідна, яку місцевий підприємець пристосував під ритуальний магазин.

Последнее изменение Четверг, 31/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework