×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичеві може з’явитися пам’ятник безпритульній собаці

З пропозицією розмістити скульптуру з промовистою назвою «Ех, Шарік» на центральній площі міста до посадовців звернувся автор ескізу Тимофій Собачкін.

n 0104168533На даний момент чоловік уже понад два десятки років проживає за межами країни, але продовжує щиро перейматися долею Бердичева, передає РІО Бердичів.

Як активний захисник тварин, Тимофій вирішив в такий спосіб ще раз привернути увагу до проблем чотирилапих безхатьків. Численні світлини бездомних тварин, голодних, скривджених людьми, викладені у соцмережах, до глибини душі обурили нашого колишнього земляка.

«Я часто передивляюсь фотографії бердичівських вулиць і мене неприємно вразила кількість бродячих собак у місті, де пройшло моє дитинство і молодість. Як можна так безвідповідально ставитись до тварин, я не розумію, але переконаний, що мій пам’ятник стане своєрідним нагадуванням для людей, які повинні вирішити проблему бродячих тварин», - повідомив зоозахисник.

За задумом автора, який збирається встановити фігуру на центральній площі, скульптура виглядатиме, як бронзовий пес, що сидить на постаменті заввишки півтора метри, морда тварини буде повернута до фасаду міської ради. «Шарік» німим докором зустрічатиме всіх відвідувачів адміністративної будівлі. Витрати, пов’язані виготовленням та встановленням пам’ятника, активіст готовий взяти на себе, справа за малим – щоб його ідея знайшла підтримку в кабінетах чиновників і серцях бердичівлян.

Последнее изменение Пятница, 01/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework