×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині виявили несанкціоновану врізку в нафтопровід між селами району поблизу військового полігону

Уночі у Житомирському районі патрульні поліцейські зупинили автоцистерну з нафтопродуктами.

n 0104168539Уже вранці з’ясувалося, що ємність могла бути заповнена через несанкціоновану врізку у нафтопровід. Розпочаті кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Близько 1 години ночі на 158 кілометрі автодороги Київ – Чоп патрульні поліцейські зупинили автоцистерну. За словами керманича, він перевозив нафтопродукти з м.Рівного у м. Харків, проте документи на вантаж викликали у правоохоронців підозру у їх дійсності.

Поліція розпочала відповідні перевірки у рамках ч.1 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Тим часом до чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції надійшла інформація про виявлення несанкціонованої врізки у нафтопровід між селами району поблизу військового полігону.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої разом з представниками охорони лінійної частини нафтопроводу обстежили територію та нафтопровід. У результаті було задокументовано несанкціоновану врізку у трубу на півметровій глибині. Також виявлено гумовий шланг довжиною близько 1 км, прокладеного під землею. Перешкоджання роботи нафтопроводу не зафіксовано.

Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.292 (Пошкодження об'єктів магістральних або промислових нафто-,газо-, конденсатопроводів та нафтопродуктопроводів) ККУ. У рамках розпочатого досудового розслідування поліція встановлює усі обставини та осіб, причетних до нелегальної оборудки.

Последнее изменение Пятница, 01/04/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework